3 topy, bez kterých se neobejdete

Většinou ženy tráví denně i hodiny před zrcadlem, než se rozhodnou, co si obléknou.  Pokud nepatříte do této skupiny, máte v šatníku zřejmě jenom to nejnutnější – nějaké džíny, košile, trička, svetry, bundu a nějaké topy. Nyní vám přinášíme tipy na tři topy, které by měly být rozhodně základem vašeho šatníku.

K základu šatníku se řadí vše, co jsme zmiňovali, tedy nějaké džíny, svetry, mikiny, nějaká bunda či trička nebo košile. Jenže základem takového šatníku jsou i topy, které většinou kombinujete do elegantnějších outfitů.

Většina z nás nejspíše miluje pohodlné outfity, v nichž se cítí dobře, ale jsou i chvíle, kdy je třeba vytáhnout z šatníku něco elegantnějšího. K těmto událostem se řadí například svatba, oslava výročí, divadlo nebo jiné podobné akce.

Abyste nemuseli chodit vždy v šatech, kupte si právě tyto tři topy, které se bezvadně hodí nejen k sukním, ale taky k úzkým, cigaretovým kalhotám, jenž jsou aktuálně velice populární a stylové. Outfit pak jen doladíte vkusnou malou kabelkou (nejlépe psaníčkem) a polobotkami či lodičkami na vyšší podpatku.

Body

V současné době jsou velice populární body. Dalo by se říct, že se jedná o další módní výkřik devadesátých let, který se kupodivu velice oblíbil. Body byste měly mít v klasické černé podobě a neuděláte špatně, když si takové body koupíte v krajkové podobě, protože jedině tak bude body skutečně tak elegantní, jak by mělo být.

Top na úzká ramínka

Dalším takovým kouskem, který nesmíte postrádat, je top na úzká ramínka. Dneska velice frčí, podobá se noční košilce a dokonale sedí například k tylové sukni nebo k cigaretovým kalhotám.

Košile

Dalším nutným kouskem je košile, což je taky kousek, který doplňuje každý elegantní look.

Lenka Váhová

Lenka Váhová

Lenka Váhová - redaktorka časopisu Lastfashion v online i tištěné podobě. Zajímá se o obor módy a krásy. Již 5 let působí jako hlavní copywriterka.

Lenka Váhová has 372 posts and counting. See all posts by Lenka Váhová