Jak na sexy křivky?

Hladovění či 6 jídel denně? Hladovce bychom se měly dámy vyvarovat, pokud se chceme vyhnout JOJO efektu. Odborníci doporučují počítání kalorií.

Proč si nedat zmrzlinu či přílohu k hlavnímu chodu, když máme na ni prostě chuť? Zní to, jako dieta, o které se nám může jen zdát že? Ale proč ne?

Na internetu či v dámských časopisech najdeme mnoho zaručených receptů, které „určitě fungují“! Jsou to např. vodové diety, diety dle krevních skupin, pravidlo jíst do sedmnácté hodiny, pokud chcete hubnout jezte chilli a také různé tablety, koktejly na hubnutí atd.. Ale bohužel nic z toho Vám nezaručí očekávaný dlouhodobý výsledek. Ženy, jde to jinak a lépe: hlídejte si svůj energetický příjem a výdej, tedy příjem musí být nižší než výdej. Tímto docílíte hubnutí a udržení váhy.

Bez pohybu to nepůjde!

Další pravidlo, které nemusí být pravdou. Jsou lidé, kteří mají velice náročné povolání, které jim může plně nahradit cvičení, nedovoluje nám to náš zdravotní stav nebo máme, jak se říká k cvičení odpor. Musíme brát tedy v potaz, kolik kilogramů chceme zhubnout, protože při větší ztrátě hmotnosti může být tělo povislé. Je třeba k cvičení přistupovat pozitivně a nenutit se do něj, brát jej jako pomocníka a urychlovač hubnutí či pro někoho nabíječ energie.

V dnešním moderním světě nám k počítání kalorii mohou pomoci různé mobilní aplikace, takže se toho nebojte a změňte svůj životní styl.

Lenka Váhová

Lenka Váhová

Lenka Váhová - redaktorka časopisu Lastfashion v online i tištěné podobě. Zajímá se o obor módy a krásy. Již 5 let působí jako hlavní copywriterka.

Lenka Váhová has 372 posts and counting. See all posts by Lenka Váhová