Zrzky to mají s oblékáním nejjednodušší. Jaké kombinace jim sluší?

Mít zrzavé vlasy se na základní škole zdá jako čiré peklo. Legraci si z vás dělají snad i dveře od společné školní šatny. Poté se ale situace změní a máte najednou obrovskou výhodu. Můžete si totiž obléci modely, o kterých si jiné ženy mohou nechat jen zdát.  

Černobílá kombinace, značka ideál 

Zkombinovat černou a bílou tak, aby to nepůsobilo nepatřičně, to chce pořádný cit pro módu. Nebo taky zrzavé vlasy. Rusovlásky totiž mohou tyto dvě barvy kombinovat naprosto bez omezení. Díky jejich kontrastní barvě vlasů se mohou těšit na dostatek pozornosti. V černé a bílé nebudou nikdy fádní.  

Podzimní barvy po celý rok 

Přejete si cítit se skvěle? Oblékněte si dnes na sebe kombinaci typických podzimních barev. Právě kombinace žluté, oranžové a hnědé jsou na majitelkách zrzavé hřívy nejkrásnější a dodávají jim přirozený náboj a energii. Pokud není váš den bůhvíjak veselý, právě tato kombinace se vám bude výborně hodit.  

Netradiční bižuterie 

Vyrábíte šperky? Nebo si přejete zaujmout právě pomocí ručně tvořených kousků bižuterie nebo minerálů? Vydejte se do dosud neprobádaných vod a nakupte si tyto módní doplňky. Budou vám zaručeně slušet. Zatímco na černovláskách bižuterie působí příliš přeplácaným dojmem a bledé blondýnky s těmito doplňky připomínají holky od kolotočů, zrzky vyniknou. Budete za dámu s elegancí, která by se dala rozdávat.  

Střihová asymetrie 

Ještě jeden tip byste si měli zapsat přímo za uši – zrzavým holkám sluší asymetrické střihy a originálně pojatá móda. Jsou těmi nejlepšími modelkami pro rukodělnou výrobu oděvů. Nehledě na jejich konfekční velikost nebo věk. Na zrzce bude vše vypadat jako umělecké dílo.  

Jediné, čeho by se zrzky měly vyvarovat, je šedá barva. V té budou opravdu za bledou šedou myšku. Šedou si tedy vezměte jen v případě, kdy si přejete nasadit mimikry a naprosto splynout s davem.  

Lenka Váhová

Lenka Váhová

Lenka Váhová - redaktorka časopisu Lastfashion v online i tištěné podobě. Zajímá se o obor módy a krásy. Již 5 let působí jako hlavní copywriterka.

Lenka Váhová has 372 posts and counting. See all posts by Lenka Váhová