Polobotky doladí každý nejen elegantní vzhled

S jarem přichází i obnova každého šatníku. Musí se odstranit ty zimní kousky, protože místo na jarní novinky se neudělá jen tak samo od sebe. Musí se dbát na místo i v botníku, protože novinek je taktéž i obuvnickém průmyslu. Čím dřív se do jarní obměny pustíte, tím dřív se vám uleví. Móda totiž nečeká na chvíli, kdy se umoudříte a rozhodnete se konečně začít se změnami a přeměnami zimního na jarní oblečení. Zatímco vy prokrastinujete a necháváte tuto zdlouhavou, ale nezbytnou aktivitu na později, ona přidává na trh nejnovější trendy, které musíte mít, ale na něž nemáte místo. Začněte se tedy pouštět do jarního úklidu již nyní, ať nemusíte novinky na pultech obchodu dohánět. Potom totiž nemusíte najít třeba své velikosti nebo oblíbenou barvu.

Jaro přináší průvan do šatníku i peněženky

V šatníku se odehraje jistě spousta změn, ale změny také neminou i botník. Kozačky se jednoznačně změní za tenisky, ale také za oblíbené polobotky. Ty jsou nyní velmi trendy, a to zejména ve zvláštních provedeních. Jedná se především o metalově stříbrné zbarvení. Pokud jste zastánci především černé barvy, protože právě tento tmavý odstín považujete za svou šťastnou barvu, musíte si uvědomit, že černotu je třeba rozbít alespoň jedním kontrastním kouskem. Většinou se volí černobílá kombinace, ale tato kombinace už nepatří k těm trendy. Myslete na větší kontrast – třeba na černou a žlutou nebo na černou a právě metalově stříbrnou.

Představte si tedy třeba následující look – černé úzké kotníkové kalhoty, které můžou a nemusí být na kolenou roztrženy. Větší oversize tričko, jež je zakasané, a tak vytváří dojem, že je o číslo větší, než jakou máte vlastně ve skutečnosti velikost. Na vršek si oblekněte oversize kabátek nebo nyní velmi oblíbený kabát rovného střihu. Můžete zvolit i klobouk, ale ten není podmínkou. Černý batoh nebo batoh v kontrastních barvách je naprosto skvělý a mnohem lepší než oblíbená kabelka. Navíc se jedná o více trendy kousek. Dále zvolte stříbrné polobotky, protože ty vám zaručí originalitu, jedinečnost a také jakýsi duch elegantnosti.

Hana Sportová

Hana Sportová

Hana Sportová je šéfredaktorkou magazínu Lastfashion. Stále píše články a řídí publikační činnost dalších redaktorů pro online i tiskovou formu magazínu. Lenka se zajímá o módu a podnikání.

Hana Sportová has 269 posts and counting. See all posts by Hana Sportová