Head

Málokterá sportovní značka má tak bohatou historii jako právě značka Head. Vše započalo už roku 1847, ale nevznikla přímo společnost nesoucí tento název, ale vznikla společnost jménem Tyrolia. V roce 1928 se začala plnou parou pouštět do výroby sportovního náčiní, konkrétně vše započala prvním lyžařským vázáním, které bylo následováno vyvinutím prvních lyží z laminovaného kovu. O skoro dvacet let později byla konečně založena i společnost nesoucí konečně název Head.

Lyže této značky se později staly nejprodávanější značkou v USA, ale i Evropě. A poté, roku 1971, se mimo lyžařského sportu začala celá firma orientovat i na tenis. Stává se pak prvním výrobcem lyžařského i tenisového vybavení, který využívá nové výrobní technologie, se kterými tehdy nechtěl mít nikdo nic do činění. A když roku 1997 Head představuje i svou první tenisovou raketu vyrobenou z titanu a grafiku, popularita je už na samém vrcholu a značka se stává jednou z nejlepších na trhu. Sportovci tak netouží používat jiné druhy vybavení a tyto tenisové rakety doprovází mnoho sportovců na různých celosvětově uznávaných soutěžích.

Mnoho lidí by si ale mohlo myslet, že sportovní vybavení, orientující se především na lyže a tenis, je pouze pro lidi, kteří mají v peněžence stále hodně peněz, ale není tomu tak. Je cenově přístupné i pro běžné smrtelníky, a tak tedy může kvalitně hrát tento raketový sport každý.

Mimo to se přece nejedná pouze o zábavu, kterou právě tento sport představuje, je to přece i velká účinná hubnoucí metoda, při níž si lehce vytvarujeme a zpevníme zadek a stehna. Ale aby i takový hubnoucí účinek byl opravdu efektivní, musí být nohy dobře obuty, a tak i právě proto volí spoustu lidí právě tuto značku, se kterou mohou nabýt ujištění, že nohy budou vážně kvalitně obuty. Kvůli tomu, že pevná podrážka je základem dobrého a kvalitního sportu, jsou sportovci s vybavením této značky naprosto nejlepší.

Shrnutí o značce Head

  • Značka Head je jednou z nejvýznamnějších značek v oblasti sportovního vybavení. Firma byla založena v roce 1950 v Baltimore v USA a od té doby se stala světovým lídrem v oblasti sportovního vybavení, zejména v tenisových a lyžařských produktech.
  • V oblasti tenisu je značka Head známá především díky svým tenisovým raketám. Hráči jako Novak Djokovic (https://novakdjokovic.com/en/) , Andy Murray a Maria Sharapova patří mezi ambasadory této značky a používají Head raketu při svých zápasech. Head nabízí širokou škálu raket pro různé typy hráčů, od začátečníků až po profesionální hráče.
  • V oblasti lyžování nabízí Head širokou škálu lyžařského vybavení, včetně lyží, vázání, bot a dalších příslušenství. Firma se také specializuje na výrobu racingových lyží pro závodníky.
  • Head se také zaměřuje na vývoj inovativních technologií pro své produkty, jako například Graphene 360 technologie, která zvyšuje pevnost a stabilitu tenisových raket, a KERS technologie, která zvyšuje výkon lyžařských bot.
  • Celkově lze říci, že značka Head je jedním z nejvýznamnějších hráčů v oblasti sportovního vybavení, který se zaměřuje na inovaci a kvalitu svých produktů a je oblíbený mezi profesionálními hráči i amatérskými sportovci po celém světě.
Hana Sportová

Hana Sportová

Hana Sportová je šéfredaktorkou magazínu Lastfashion. Stále píše články a řídí publikační činnost dalších redaktorů pro online i tiskovou formu magazínu. Lenka se zajímá o módu a podnikání.

Hana Sportová has 269 posts and counting. See all posts by Hana Sportová